Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2009

Καναδάς: Γυναίκα επέζησε τρεις μέρες θαμμένη στο χιόνι!


Ένα «θαύμα των Χριστουγέννων» γιόρτασε η οικογένεια της 55χρονης Καναδής Ντόνα Μόλναρ, η οποία θάφτηκε σε χιονοθύελλα, έμεινε εκεί για τρεις μέρες και βρέθηκε ζωντανή.

Η Ντόνα, η οποία βγήκε για να κάνει ψώνια, έπεσε σε χιονοθύελλα που ξέσπασε στην περιοχή όπου ζει και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Έπειτα από τρεις ημέρες, τη Δευτέρα, ένας εργαζόμενος στις υπηρεσίες σωστικών συνεργείων βγήκε εθελοντικά με έναν σκύλο για να την αναζητήσει και τη βρήκε.
Η Ντόνα, η οποία υποφέρει από υποθερμία, επανέρχεται με ικανοποιητικό τρόπο στο νοσοκομείο του Χάμιλτον στο Οντάριο, μετέδωσε το κρατικό καναδικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο CBC.

«Έλεγα στους ανθρώπους ότι είμαι πεπεισμένος ότι ο Θεός πήγε σε αυτήν και την προστάτευσε έως ότου την ξαναβρήκα», δήλωσε στο CBC ο σύζυγός της Ντάβιντ Μόλναρ.

«Δεν υπάρχει άλλη αποδεκτή εξήγηση», πρόσθεσε ο Ντάβιντ, ο οποίος πέρασε την παραμονή των Χριστουγέννων στο προσκέφαλο της συζύγου του. «Είναι ένα πολύ καλό δώρο των Χριστουγέννων και πρέπει να είμαστε ευτυχείς γι'αυτό που συνέβη», συνέχισε. Ακόμη δεν είναι γνωστό τί μπορεί να την ώθησε να βγει από το αυτοκίνητό της και να πάει προς το χωράφι όπου τη βρήκαν.

Ο άνθρωπος του σωστικού συνεργείου που τη βρήκε πιστεύει ότι μπορεί να έχασε τον προσανατολισμό της από τη χιονοθύελλα. "Καταλάβαμε τί είναι η απελπισία αυτές τις τρεις ημέρες απουσίας της. Τα Χριστούγεννα φέτος δεν θα είναι ιδανικά, αλλά θα είναι πολύ καλύτερα από αυτό που βιώναμε πριν από μία ή δύο ημέρες", λέει ο σύζυγος της .

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_1_25/12/2008_297391Δεν υπάρχουν σχόλια: