Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

CROP CIRCLES



Υπήρξε έντονη διαφωνία σχετικά με την προέλευση των crop circles. Μερικοί πιστεύουν ότι είναι ανακοινώσεις από εξωγήινους επισημαίνοντας τα βίντεο εναέριων φαινομένων τα οποία φαίνεται να συνδέονται με τους σχηματισμούς αυτούς.

Άλλοι νιώθουν την εμφάνιση φωτεινών σημείων συνδεόμενα με τα crop circles που πιθανόν δημιουργήθηκαν από άγνωστη μορφή ενέργειας η οποία παράγει πολύπλοκους σχηματισμούς στο έδαφος.

Πειράματα με τη δύναμη του μυαλού που έχουν προταθεί είναι δυνατόν να επηρεάσουν τη δημιουργία ορισμένων μορφών οδηγώντας κάποιους να πιστέψουν ότι συμμετέχουν ψυχικές δυνάμεις. Πέρα από αυτό οι περισσότερες αλλά δημοφιλείς εξηγήσεις περιστρέφονται γύρω από την ανθρώπινη δράση είτε σχετίζονται με την ανθρώπινη δράση είτε σχετίζονται με τη δορυφορική τεχνολογία ή σε απλή δράση καλλιτεχνών

Ωστόσο σε εκδηλώσεις ανθρώπινες ομάδες προσπάθησαν σκληρά χωρίς επιτυχία να αναπαράγουν σχέδια με τόση γεωμετρική πολυπλοκότητα όπως αυτή που φαίνεται στους αγρούς. Ορισμένοι από αυτούς έχουν εμφανιστεί σε μια νύχτα.

Σε τόσο σύντομο χρόνο οι γεωμετρικοί υπολογισμοί και οι μέθοδοι κάμψης ή ύφανσης των φυτών είναι σαφώς πέραν από τις ανθρώπινες ικανότητες.

Εργασίες στα εργαστήρια έδειξαν ότι βιολογικές καλλιέργειες από τμήματα αγρών που έγιναν crop circles έδειξαν αλλαγές που λαμβάνουν χώρα σε κυτταρικό επίπεδο και εικασίες όσον αφορά τις αιτίες περιλαμβάνουν μικροκύματα , ηχητικά κύματα και ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις.

Άλλα φυσικά τεστ έχουν δείξει ανωμαλίες οι οποίες δεν μπορούν να αναπαραχθούν σε πειράματα .

Αυτά μαζί με τα φώτα τους αυτόπτες μάρτυρες αναφορές για δυσλειτουργία ηλεκτρονικού εξοπλισμού καθώς και θετικές επιπτώσεις στην υγεία ατόμων που επισκέπτονται τα crop circles δείχνουν ότι το φαινόμενο αφορά ανεξήγητες δυνάμεις.

Είτε τα crop circles είναι σημεία πλοήγησης , κωδικοποιημένες αρχαίες ή μελλοντικές τεχνολογίες προειδοποιήσεις ή απλά μηνύματα χαιρετισμού , η εκπληκτική ομορφιά και η μυστηριώδης εκδήλωσή τους αποτελεί σημείο αμφισβήτησης σε παγκόσμιο επίπεδο.

http://www.cropcirclesthemovie.com/cc_cropcircles_01.html

1 σχόλιο:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ.
ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.